Első “B” osztály

Gyeneiné Bócsa Zsuzsanna tanító – 1.b osztály: Környezetvédelem irányultság

Gyeneiné Bócsa Zsuzsanna vagyok, két iskolás gyermek édesanyja, 2010 óta élek Maglódon. Diplomámat 2007-ben szereztem a Csokonai Vitéz Mihály Pedagógiai Karon Kaposváron, magyar nyelv és irodalom műveltségterületen.

2017-ben kezdtem el dolgozni a Maglódi Vermesy Péter Általános Iskolában. Jelenleg napközis nevelőként tevékenykedek és készségtárgyakat tanítok első osztályban.

Iskolánkban tavaly újra elindult a szelektív hulladékgyűjtés, ennek ötletgazdája és tevékeny részese voltam. A környezetvédelem régóta szívügyem, ezért különösen örülök, hogy az első osztályom természettudományos szakiránnyal indul. Azt gondolom, hogy a gyerekeknek már kicsi kortól kezdve ismereteket kell szerezniük arról, hogyan maradhat élhető a környezetünk és ők mit tehetnek ennek érdekében.

Az egészséges életmódra nevelés napjainkban egyre nagyobb szerepet kap, ezért ezzel a témával is behatóan foglalkozunk a négy év során, mindig az életkori sajátosságoknak megfelelő szinten és formában. Ennek a tevékenységnek fontos eleme, hogy a boldogságórás képzésen tanultakat továbbadjam a gyerekeknek játékos formában. Szeretnék olyan tudást a kezükbe adni, amitől boldog emberekké válnak. Mindezt sok játékkal, kézműveskedéssel és énekléssel valósítom meg.

Szeretettel várom kis diákjaimat a környezetvédelmi osztályba!

Vissza