Első “C” osztály

Nánási Ágnes Katalin tanító – 1.c osztály: Angol nyelvi irányultság

Nánási Ágnes vagyok. Harmadik éve tanítok a maglódi általános iskolában, angol irányultságú osztályban. Az idegen nyelvvel első osztálytól játékos formában ismerkednek a tanulók. Dalok, mondókák, mesék, bábok, történetek és játékok segítségével vezetjük be a gyerekeket az angol nyelv hangzásvilágába, alapszókincsébe.

A gyermekek és a játék szeretete hatja át pedagógiámat. Minden esetben a gyerekek fejlődése a célom. Hitem szerint a pedagógus-szülő-gyermek hármas egységével, együttműködésével lehet hatékonyan segíteni a csemetéket a fejlődés útján. Boldogságóra oktatóként az erős, biztonságos, jól működő közösség kialakítása, problémamegoldó készség fejlesztése kiemelten fontos az osztályomban.

Gyakran alkalmazok drámapedagógiai elemeket, mozgásos játékokat, zenét az óráimon. Változatos projektekkel, kihívásokkal teszem még színesebbé a mindennapi munkát. Tudom, hogy mindenki tehetséges valamiben. Kreatív emberként örömmel bontogatom, gondozom az általam tanított gyermekek tehetségét.

Szeretettel és nagy izgalommal várom az angolos osztályba érkezőket. Biztos vagyok abban, hogy csodálatos négy esztendővel fogjuk megajándékozni egymást.

Vissza