Digitális oktatás

Iskolánkban a 2021. március 8-ától 2021. március 31-éig terjedő időszakban tantermen kívüli, digitális munkarend lép életbe. Március 31-én tanítás nélküli munkanapot szervezünk. A tavaszi szünet a tanév rendje szerint április 1. és 6-a között lesz.

A digitális oktatás időszaka alatt a veszélyhelyzeti rendelkezések (17/2021. (III. 5.) EMMI határozat) alapján gyermekfelügyeletet csak a legszükségesebb esetben, munkavégzés vagy védekezésben való részvétel esetén  tudunk biztosítani. A megrendelt étkezéseket a Maglód Projekt Kft központilag lemondta.

A digitális órák szervezése, a tanulókkal való napi kapcsolattartás, az online órák megtartása az MS Teams felületen történik. A digitális oktatást a szülők az E-Kréta rendszerben is figyelemmel kísérhetik. Itt tájékozódhatnak a tanórák tartalmáról, az aktuális házi feladatokról, a tanulónak a digitális óráról történt távolmaradásáról, a tanulók értékeléséről.

Az online tanulással kapcsolatos további tudnivalóiról az osztályfőnökök és a szaktanárok, tanítók adnak tájékoztatást. Kérjük kísérjék figyelemmel a már működő online kommunikációs csatornákat (E-Kréta, iskolai honlap, TEAMS, közösségi online csatornák).

A teams használata