Hamarosan kezdődik az iskola…

  • A nyár folyamán több, mint 200 tanuló vette igénybe a nyári napközit. A hat turnusban a pedagógusok változatos programokat igyekeztek összeállítani a gyerekek számára. Napköziként működött a testnevelők által szervezett két sporttábor is, amely mind a gyerekek, mind pedig a szülők körében nagy sikert aratott.
  • Még júniusban a festőszakos tanulók Egerben szaktáborban vettek részt. Júliusban 70 tanuló egy hétig Balatonfenyvesen táborozott, augusztus végén pedig Tápiógyörgyén a néhány napos művészeti táborral már a következő tanévet készítjük elő.
  • A sikeres „Határtalanul” pályázatunk eredményeként a tanév a hetedikes tanulók egy részének négy napos szlovákiai tanulmányi kirándulással indul. Tanulóink a nemzeti összetartozás jegyében szeptember 11-től Szlovákiában a felvidéki várakkal és az egykori bányavárosok kincseivel ismerkedhetnek meg.
  • Újdonság, hogy az idei tanévtől a tankönyvekhez az 1-8. osztályokban minden tanuló ingyenesen jut hozzá. Ez a szülők számára évfolyamoktól függően, minden gyermek után 10-14 000 Ft megtakarítást jelent. A tankönyvcsomagokat minden tanuló szeptember 1-én az első tanítási napon kapja kézhez.
  • A pótvizsgákra augusztus 29-én (keddi napon) a központi iskola épületében, a tanévnyitó ünnepélyre pedig mindkét telephelyen egyszerre, szeptember 1-én reggel 8 órakor kerül sor.