Toborzó

Mindannyiunk örömére iskolánk megnyerte a Let’s colour pályázatot, így nemsokára elérkezik a megvalósítás napja! Mindenkinek nagyon köszönjük, aki a szavazataival hozzájárult a sikerhez! 

Most a megvalósításhoz is szükségünk van SEGÍTSÉGRE! 

A festés napja július 23-ára van kitűzve! Erre az alkalomra keresünk lelkes támogatókat, akik szívesen vennének részt a kreatív feladatban! (Ezen a napon 30-40 embernek kell dolgoznia folyamatosan, hogy be is tudjuk fejezni a munkát!) 

Jelentkezni lehet: 

  • délelőttre (7:00 – 13:00-ig),  
  • délutánra (13:00 – 19:00-ig) A délutáni műszak végét csak hozzávetőlegesen tudjuk megadni, aki ide jelentkezik, attól kérjük, hogy számoljon az eshetőséggel, hogy hétkor nem végzünk! 
  • egész napra 

letscolourvermesy@gmail.com email címen, vagy a tanító néniknél!!! 

A festéshez szükséges eszközöket is nekünk kell biztosítani, így nagy segítség lenne, ha hozna magával, akinek van rá lehetősége! (Kérjük, a hozott eszközt a jelentkezésnél feltüntetni.) 

Aki a festésben nem tud részt venni, de szeretné támogatni a munkánkat, az további eszközökkel is segíthet nekünk: takaró fólia, takaró papír, maszkoló szalag, kocka kefe, ecset, henger, festék tálca. 

Mi remek hangulattal, egy felejthetetlen nappal, és meleg ebéddel is készülünk a csapatnak! 

Minden támogatásért hálásak vagyunk, akárcsak a határtalan összefogásért! Ebben a kifordult világban, mindannyiunknak jól jött a közösség sikere, a hétköznapi csoda, már csak ezért megérte! 

Hajrá Maglód, hajrá Vermesy!