Jelentkezés hangszeres képzésre

Tájékoztató az egyéni hangszeres képzésre való jelentkezésről

Tisztelt Szülők!

A Vermesy Péter Alapfokú Művészeti Iskola felvételt hirdet a 2021/2022-es tanévre egyéni hangszeres képzésére cselló, furulya, fuvola, gitár, hegedű, klarinét, trombita, zongora szakon.

A művészeti iskola egyéni hangszeres képzésére idén is online jelentkezési lap kitöltésével lehet jelentkezni.  A 2.a és 2.d osztályos tanulók számára a TEAMS-ben helyezzük el a jelentkezési űrlap elérhetőségét. Őket kérjük, hogy a kitöltéshez a tanuló felhasználói nevével és azonosítójával lépjenek be a TEAMS-be. Majd az osztály csoportjának „Általános” csatornájában található linkre kattintva lehet kitölteni az űrlapot.

Más osztályokba járó tanulók szülei az alábbi linkre kattintva tölthetik ki a jelentkezési lapot. (Tőlük e-mail cím megadást is kérünk a regisztrációnál.)

Jelentkezési lap

Egy tanuló esetén egy jelentkezés adható le, de három hangszer jelölhető meg. (Nem kötelező három hangszert megjelölni, de a bekerülés esélyét növeli.)

Jelentkezési határidő: 2021. május 6.

A felvételi meghallgatás időpontjáról később küldünk tájékoztatást.

A felvételről döntés csak szeptember első hetében születik, amikor az egyes szakokra felvehető diákok száma véglegessé válik.

2021.04.20

Tóth László intézményvezető-helyettes