Segítség az elsős beiratkozáshoz

Minden kedves szülőt arra kérünk, hogy a beiratkozás megerősítését (akik maglódi állandó lakcímmel rendelkeznek) illetve az iskolánkba történő jelentkezést (akiknek nincs állandó maglódi lakcíme) az e-Ügyintézés online felületen keresztül oldja meg. Erről a linkről az alábbi felületre fognak jutni:

Itt a “Beiratkozás általános iskolába – BÁI” lehetőséget kell választani, ahol a tájékoztatók elolvasása után, (az iskolai e-Kréta hozzáférés hiányában) ideiglenesen regisztrálhat a rendszerbe.

A sikeres regisztráció és belépés után, előbb nevesítse az iskolát, majd a pontos tájékoztatás érdekében kérjük, hogy minden legördülő menüt nyisson meg és az ott található adatokat az Ön gyermekére vonatkozóan töltsön ki!

A “Sajátos nevelési igény, hátrányos helyzet vagy egyéb különleges helyzet” adatfül kitöltése esetében a szakértői véleményt kérjük, hogy a Nyilatkozatok részben a “Csatolt dokumentumok” között az “Egyéb dokumentumok” lehetőséget választva mindenképpen töltsék fel!

Kérjük minden információt osszon meg iskolánkkal, ez mindkét fél közös érdeke.

A Nyilatkozatok között a napközi megszervezéséhez feltétlenül töltse ki az “Az iskolai távozás módjának engedélyezése” és az “Étkezés igénylése” adatfüleket. “Az etika és hit és erkölcstan közötti választás” kitöltése után, a “Kérelem indoklása, megjegyzés” rovatban nevesítse a választott felekezetet. Az iskolánkban szervezett hit-, és erkölcstan oktatásról szóló információk itt találhatók.

Ugyanitt, “A kérelem indoklása, megjegyzés” rovatban kérjük tüntesse fel az Ön által választott 3 osztályt, fontossági sorrendben!  (Lásd a fenti MINTÁT!) Az induló osztályokról itt talál információkat. A beiratkozásról szóló további tájékoztatóinkat megtalálja az alábbi menüpontban: Beiratkozás (2020, új).