Online beiratkozás

A beiratkozáshoz az online felület 2021. április 10-től nyílik meg, 2021. április 16-án éjfélig van nyitva. A személyes beiratkozásra április 15-16-án van lehetőség az alábbi tájékoztató szerint.

Minden kedves szülőt arra kérünk, hogy az iskolánkba történő beiratkozást az e-Ügyintézés online felületen keresztül oldja meg. Az e-Ügyintézés iskolánk honlapjáról, de közvetlenül erre a linkre kattintva is elindítható, ahol az alábbi oldal jelenik meg.

Itt a “Beiratkozás általános iskolába – BÁI” lehetőséget kell választani, ahol a tájékoztatók elolvasása után két lehetősége van:

 • ha van már szülői hozzáférése az e-Kréta rendszerhez a szülői felhasználónévvel és jelszóval egyszerűen be be kell lépnie a felületre
 • ha nincs még iskoláskorú gyermeke  az iskolai e-Kréta hozzáférés hiányában ideiglenesen regisztrálnia kell magát a rendszerbe.

A sikeres regisztráció és belépés után, előbb válassza ki iskolánkat az alábbiak szerint!

A továbbiakban a pontos tájékoztatás érdekében kérjük, hogy minden legördülő menüt nyisson meg és az ott található adatokat az Ön gyermekére vonatkozóan töltse ki!

A jelentkezéshez szükséges tanulói adatok:

 • Személyes adatok
 • Lakcím adatok (A lakcím kártyát kötelezően fel kell tölteni a rendszerbe! Ha a gyermek Budapesten született, kérjük a kerületet is adják meg!)
 • Szülők/törvényes képviselők adatai
 • Óvodai adatok
 • SNI, hátrányos helyzet vagy egyéb helyzet
 • Nemzetiségi oktatás adata
 • Etika vagy hit- és erkölcstan kiválasztása
 • Iskolai távozás módjának a kérése
 • Étkezés igénylése(napközi)
 • Kérelem indoklása

A “Sajátos nevelési igény, hátrányos helyzet vagy egyéb különleges helyzet” adatfül kitöltése esetében a szakértői véleményt kérjük, hogy a Nyilatkozatok részben a “Csatolt dokumentumok” között az “Egyéb dokumentumok” lehetőséget választva mindenképpen töltsék fel!

Kérjük minden információt osszon meg iskolánkkal, ez mindkét fél közös érdeke.

A Nyilatkozatok között a napközi megszervezéséhez feltétlenül töltse ki az “Az iskolai távozás módjának engedélyezése” és az “Étkezés igénylése” adatfüleket.

Az etika és hit és erkölcstan közötti választás” kitöltése után, ha nem az etikát választotta nevesítse a választott felekezetet.

Az iskolánkban szervezett hit-, és erkölcstan oktatásról szóló információkat az alábbi linkre kattintva itt találja meg.

A kérelem indoklása, megjegyzés” rovatban kérjük tüntesse fel az Ön által választott 3 osztályt, fontossági sorrendben!  Az induló osztályokról itt talál információkat. A beiratkozásról szóló további tájékoztatóinkat megtalálja az alábbi bejegyzésben: Tájékoztatás a beiratkozáshoz.

Nem körzetes beiratkozásnál a kötelező felvételt biztosító általános iskola nevét és címét ugyancsak a “A kérelem indoklása, megjegyzés” rovatba kell beírni.

A adatokat alátámasztó dokumentumokat töltsék fel, az eredeti dokumentumok bemutatása szeptember 1-én történhet meg. A lakcímkártya feltöltése mindenképpen kötelező.

További segítség a beiratkozáshoz: Tudásbázis